+38 095 041 86 20

+38 096 266 00 96

+38 044 221 19 18

Відкриття Шенгенської візи в Португалію

Власне, такого терміну, як "Шенгенська віза" немає. Так звикли називати візу, яка оформляється для перебування в обраній країні протягом певного часу. А свою назву даний документ отримав внаслідок підписання дружнього договору між багатьма країнами Європи. Ця конвенція дала право вільного пересування усім громадянам Європейського Союзу.

Не зважаючи на деякий політичний та міграційний прогрес, громадяни нашої країни досі вважають процес отримання візи складним та дороговартісним. І для того, щоб уникнути зайвих проблем, звертаються за допомогою до туристичних агентств, які із задоволенням користуються такими клієнтами, замовляючи ціну, що в кілька разів перевищує реальну.
Найбільше цікавить громадян як саме відбувається подача документів на візу.

Документи варто подавати в те консульство, в країні якого Ви перебуватимете найдовше. Якщо ж Ваш візит планується на однаковий проміжок часу, то подавати документи треба в кожне консульство.
Однак від нещодавно українці отримали своєрідний «презент»: міста Західної України, а це Львів, Чернівці, Тернопіль, Івано-Франківськ та їх області мають спрощений візовий режим. Саме завдяки туристичній політиці Польщі, яка від тепер видає шопінг-візи, частина українців може відвідати не тільки Польщу, а й Італію, Швецію, навіть Португалію. На жаль, чи навпаки, на радість, таку можливість мають лише жителі Західної України, прописані в одному з вказаних вище міст.
Зупинимось детальніше на оформленні візи на відвідування Португалії. Португалія –країна, що приваблює своєю таємничістю, романтикою і екзотикою. Для того щоб отримати туристичну візу до Португалії, спочатку заповнюється анкета на сайті Португальського посольства. Варто звернути увагу, що всі пункти заповнюються латинськими літерами. Після цього отримуємо анкету на е-мейл, яку треба роздрукувати(краще в кількох екземплярах). В анкету вклеюєте власне фото розміром 3х4, таку ж фотокартку прикріплюєте до анкети. Внизу ставите підпис (чорнилом чорного кольору). Залишається діло за «папірцями»: збираєте документи, які вимагає від вас посольство.

До списку входять: авіаквитки в обидва боки, медичне страхування, підтвердження наявності заброньованого номеру в готелі Португалії, копії закордонного паспорту та громадянина України, довідка з місця роботи та з банку (про рух заощаджень та залишок на рахунку). Деякі з документів мають бути переведені на англійську (або португальську) і нотаріально завірені. Впевнившись, що всі документи в порядку, в назначену дату треба відвідати посольство, де і отримаєте довгоочікувану візу.

Скандальные Новости

Сейчас на портале

Новости мира

Играть в настоящие игровые автоматы

Туристический портал Виза Центр ! Оформление Виз!